huureendjes-logo
gewoon-genieten

LET OP: Huureendjes verhuurt in 2021 in de periode 1 april tot 17 oktober van donderdag tot en met zondag. Huureendjes verhuurt aan particulieren én aan groepen van maximaal 12 personen.  

Huureendjes gesloten tot april 2021

Door de coronamaatregelen hebben wij het eendenseizoen 2020 nog niet kunnen openen. Uit respect voor de maatregelen én uit liefde voor onze gasten, de kwetsbaren in de samenleving, de zorgmedewerkers en onze eigen dierbaren hebben wij besloten ook de rest van het seizoen 2020 NIET meer in bedrijf te gaan.

Waarom nemen wij dit besluit?

Wij vinden het belangrijk dat je onbezorgd zou moeten kunnen genieten van een dagje uit in een eendje door Drenthe, zonder beperkingen en gezondheidrisico’s. Dat is op dit moment niet mogelijk, niet voor individuele gasten en niet voor groepen.

Ons motto “Gewoon Genieten” past wat ons betreft niet in deze tijd.

Geldige toerbonnen

Bezitters van een geldige toerbon van Huureendjes kunnen contact met ons opnemen om een persoonlijke oplossing te bespreken.

We hopen vanaf april 2021 weer het “Gewoon Genieten” in een eendje aan te kunnen bieden.

Bedankt voor uw begrip.

Bareld & Anita

Tijdens onze winterstop is er GEEN verhuur mogelijk. Informatieaanvragen beantwoorden we deze periode uiterlijk binnen vijf dagen.

Stuur voor informatie over reserveren een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 06 - 11 51 93 92


Contact

HuurEendjes
Brammershoopstraat 31
7859 TG Eeserveen
mobiel 06 11 51 93 92

 

 

Ter info!
Verhuur van donderdag t/m zondag in de periode van 2 april tot 18 oktober.

Géén verhuur van 18 oktober t/m 2 april.

(we zijn buiten deze periode wel telefonisch of per mail bereikbaar!)

Routebeschrijving

 

Contact

Huureendjes

Anita Kip

Brammershoopstraat 31

7859 TG  Eeserveen (Drenthe)

tel 06 11 51 93 92

twitter @huureendjes.nl